AMAMUS Vet ColdPlasma, een effectief en duurzaam systeem.

AMAMUS Vet ColdPlasma, een effectief en duurzaam systeem.

ColdPlasma

Het concept

Een combinatie van drie zeer complementaire technologieën biedt een effectieve, duurzame en kosteneffectief alternatief:
* Reiniging: Elektrochemisch geactiveerd zoutwater mengsel (natriumhypochloriet) voor diep, snel en veilige reiniging van de huid en wonden.
* ColdPlasma: fysieke promotie van de regeneratie en creatie van cellen in combinatie met antimicrobiële werking.
* Intensive zorg: combinatie van hyaluronzuur, microsilver en pantenol.

Door het AMAMUS Vet-systeem te gebruiken, is het mogelijk om de huid te onderhouden en verbeteren, wanneer die aangetast is door wonden, mycosen en eczeem, op een zeer effectieve en kosteneffectieve manier, zodat het gebruik van antibiotica en andere farmaceutische producten kan zijn verminderd.

Reiniging

Wat is elektrochemisch geactiveerd zout water mengsel (ECA)?
De chemische samenstelling en de fysische aard van pekel en water omvat en wordt vervolgens beïnvloed door specifieke elektrolyse cellen, zodat een krachtige, efficiënte en breed toepasbare oplossing is gemaakt. Vanwege de zeer lage oppervlaktespanning, is diep en grondig schoonmaken mogelijk. Onzuiverheden worden weggespoeld en de gebieden zijn optimaal voorbereid voor latere toepassing met ColdPlasma. De natuurlijke grondstoffen mineraal zout en water zijn de basis voor de milieucompatibiliteit van de producten. ECA-oplossingen omvatten geen organische chemie. Zij worden zeer goed verdragen door de huid. De omgeving wordt niet op enigerlei wijze vervuild – niet tijdens productie, gebruik of verwijdering. Dit maakt ECA-producten medisch-ecologisch alternatief voor veel gebruik.

ColdPlasma

Wat is ColdPlasma?
Tot op de dag van vandaag kennen we drie aggregatietoestanden, vast, vloeibaar en gasvormig. De vierde aggregatietoestand is plasma.
Plasma onderscheid zich van elke aggregatie-toestand, en dat zit hem in de hoeveelheid van zijn geleverde energie

Een eenvoudig voorbeeld! IJs wordt verwarmd en smelt als water. Wordt dat water nu verder opgewarmd dan verdampt het, en wordt het gas. Wordt dat gas nu weer verder opgewarmd, dan wordt dat ColdPlasma, een hoge energetische toestand met een ultra hoge frequentie energie. Dit richten we op de huid zonder de huid aan te raken.

Waar wordt ColdPlasma voornamelijk toegepast?
ColdPlasma wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van wonden, mycosen en dermatologische ziekten zoals atopisch dermatitis, acne en psoriasis bij de mens. Behandelende artsen
spreken van baanbrekende resultaten.

Wat zijn de resultaten van ColdPlasma?
– Stimulatie van microcirculatie
– Doden van een breed kiemspectrum
– Ontstekingsremmend, zuurstofvoorzienend
– Stimulatie van celproliferatie en celmigratie
– Toename van collageen synthese
– Verbetering van re-epithelisatie

Intensive care

Als derde technologie gebruiken we de beproefde combinatie van hyaluronzuur en microzilver. Als onderdeel van de extracellulaire matrix, is hyaluronzuur vele malen beschreven als bijzonder gunstig in de bouw en verzorging van de huid. Microzilver bestaat uit zeer poreuze zilverdeeltjes, die vanwege hun grootte (ongeveer 5-10 micron) op de huid blijven (geen penetratie). De zilverdeeltjes lossen op aan de oppervlakte, zolang de deeltjes daar klein zijn hoeveelheden anti-microbiële zilverionen. Dit depot effect stelt de huid in staat, zichzelf te reguleren, zonder door externe ziektekiemen gestoord te worden. Deze combinatie toont zeer goede resultaten, wat blijkt uit de aanzienlijk verbeterde huidsituatie.

1
Heb je vragen? Dagelijks tussen 9:00 en 16:00 beantwoorden we direct je vraag via WhatsApp. Klik op de button om een bericht te verzenden.
Powered by