• Bezorgen en Retourneren

Levering

Voor alle dierenartsen bieden wij een GRATIS bezorging (binnen Nederland) op alle bestellingen boven € 75,00 (excl. btw).

Wij behouden wel het recht op het doorrekenen van extra leveringskosten voor de bestellingen onder de € 75,00 (excl. btw). Bestellingen die vóór 16.00 uur geplaatst worden, worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden. De levering van bestellingen van speciale aangevraagde items kan 7 à 10 werkdagen duren.

Onze klantenservice is bereikbaar op ons telefoonnummer 0486 – 450 540 of via email op info@vvdbnederland.nl. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Met betrekking tot internationale leveringen hebben wij een uitgebreid buitenlands klantennetwerk. Transportkosten zijn afhankelijk van de bestelgrootte en de geografische regio. Voor een aanvraag zijn wij eveneens bereikbaar via e-mail of per telefoon.

Retourzendingen

Als u een foutieve bestelling heeft geplaatst of er een probleem is met uw bestelling, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. U heeft na het annuleren van uw bestelling tot 14 dagen om uw product retour te zenden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking (behalve de producten die beschadigd zijn aangeleverd) aan ons geretourneerd worden. Voeg de retourformulieren toe aan de goederen die u wenst terug te geven. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat ontvangen werd.

De kosten van het retourneren van beschadigde en/of onjuiste geleverde goederen worden gedragen door VVDB Nederland. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Dit bedrag kan wel verhoogt worden d.m.v. een bijkomende vergoeding van de vervoerkosten. Deze vergoeding komt overeen met standaard pakket tarieven.

Alle retourzendingen moeten vergezeld gaan van een retourformulier en de goederen die foutief besteld zijn, kunnen belast worden met bijkomende kosten van 10% voor het terug op voorraad nemen en administratiekosten.