Een nieuwe therapeutische techniek voor de dierenarts, zonder pijn of bijwerkingen. Dit zou iets voor jouw dier kunnen zijn.

MLS® Laser Therapie

Om snel en zonder bijwerkingen de aandoeningen die vaak voorkomen bij gezelschapsdieren, exotische dieren en paarden, effectief te kunnen behandelen, heeft ASA Laser de MLS® Lasertherapie ontwikkeld.

MLS® is een geavanceerd systeem met een continue en gepulseerde emissie, gesynchroniseerd en gecombineerd, met twee verschillende golflengten die daardoor in staat is, om diep in de weefsels door te dringen.

De geavanceerde besturing van het Multiwave Locked System (MLS®) garandeert een harmonisch therapeutisch effect en verbeterde ontstekingsremmende, anti-oedeem en pijnstillende werking. Het resultaat? Maximale efficiëntie en snelheid bij de behandeling van de aandoeningen. Dit alles zonder pijn of bijwerkingen.

Wetenschappelijk onderbouwd door middel van biomedisch onderzoek en klinische testen die zijn uitgevoerd in internationale onderzoekscentra. MLS® Lasertherapie is dankzij zijn vermogen om diep in de weefsels door te dringen, effectief bij de behandeling van pijn, ontsteking en oedeem, het bevorderen van een snelle genezing van oppervlakkige letsels (wonden en zweren), verbetering van de lokale bloedsomloop, het herstel van beschadigde weefsels en daardoor vaak een voortvloeiende verbetering van de kwaliteit van het leven van het dier (en eigenaar). De kortere behandelingstijden, de snelheid van de dosering en de snelheid van therapeutische respons maakt het goed te verdragen door kleine huisdieren, paarden en exotische soorten.

De meest geschikte behandelingen met MLS® zijn aandoeningen die variëren van musculoskeletale en neurologische pijn tot spier-pees verwondingen, van oppervlakkige huidletsels (zweren en wonden) tot abcessen en post chirurgische operatie therapie.

Pijn, ontsteking, oedeem en regeneratie/biostimulatie: de oplossing MLS®

MLS® Blue

25W Peak Power met 39 vooringestelde programma’s voor gezelschapsdieren en paarden, met ruimte om eigen protocollen op te slaan.

Ontworpen om in het dagelijkse werk van de dierenartsen tegemoet te komen, binnen in de kliniek of buiten op de weg.

MLS® Orange

75W Peak Power met 41 vooringestelde programma’s voor gezelschapsdieren en paarden én 41 vooringestelde programma’s voor exotische dieren. De MLS Orange heeft meer piekvermogen en meer continue vermogen dan de MLS Blue.

Het resultaat? Diepere penetratie van het weefsel, zonder risico op thermische schade, verhoogde effectiviteit en snelheid van behandelen bij pijn, ontstekingen, oedeem, en in het activeren van de herstelprocessen op cel- en weefselniveau.

ASA Laser

De ASAveterinary tak komt voort “uit” en “binnen” ASA Laser met het exacte doel om de resultaten van Laser Therapie ook naar de diergeneeskunde over te brengen. Dankzij al deze ervaring, dat nog dagelijks groeit sinds 1983, en dankzij de onvermoeibare onderzoeken die ASA Laser in staat heeft gesteld tot het produceren van efficiënte medische apparatuur voor lasertherapie (Hilterapia® en MLS® lasertherapie) en magnetotherapie voor toepassing op het gebied van humane fysiotherapie, orthopedie, traumatologie, reumatologie, dermatologie, sportgeneeskunde en revalidatie geneeskunde.

Een speciale App geeft meer informatie over de inzet en de juiste toepassing van MLS® lasertherapie behandeling van gezelschapsdieren, paarden en exotische dieren: klinische gevallen, leerprogramma, pathologieën…

Deze KWPN’er had een traumatisch letsel met een verlies van weefsel aan de linkerkant spronggewricht, gelegen aan de voorzijde van het gewricht. In combinatie met rust en beschermende zalf is het paard dagelijks 5 keer behandeld met MLS® lasertherapie.

Loading