Onze producten

MLS® Laser Therapie

Laser en diergeneeskunde: hét perfecte duo.

MLS® Laser Therapie heeft de effective werking aangetoond in het verbeteren van de kwaliteit van leven, en dusdanig goed dat het vandaag de dag een techniek is die door dierenartsen dagelijks wordt gebruikt. Het is een veilige, niet-invasieve en pijnloze behandeling voor diverse toepassingen bij het paard, kleine huisdieren én exotische dieren.

Polyacrylamidegel PAAG

Polyacrylamidegel PAAG is een unieke en gepatenteerde hydrogel. Het bied een innovatieve en veilige oplossing voor Dierenartsen.

Flexineb E2

Flexineb® E2 is een vernevelaar, speciaal voor uw paard; snel, draagbaar, simpel in het gebruik en geruisloos.

Flexineb C1

Flexineb ™ C1 is een wereldprimeur, een grote innovatie voor kleine huisdieren. Het is waarschijnlijk de eerste gebruiksvriendelijke, compacte en draagbare vernevelaar voor katten, honden, vogels en andere kleine dieren, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen.

Orthokine Vet Irap

Orthokine® Vet Irap bestrijdt de oorzaak van artrose bij honden en paarden met het verdedigingsmechanisme van het eigen lichaam; de juiste eiwitten.

BioPlus

BioPlus voor paarden zorgt ervoor dat het paard op een natuurlijke manier gebruik maakt van zijn eigen immuunsysteem wat het uiteindelijk mogelijk maakt zichzelf effectief te behandelen.

EquiControlTM

EquiControl ™ bevat Vitex Agnus Castus (Monnikspeper), dat een hormoon regulerend effect heeft op de hypofyse. Het wordt  al een aantal jaren gebruikt  met resultaat  voor paarden met PPID. Vitex Agnus Castus en de andere planten in EquiControl ™ stimuleren samen het endocriene systeem en de bloedcirculatie.

adbone® VCP

Adbone® VCP is bedoeld om te worden gebruikt als een botholtevulstof of vermeerderingsmateriaal voor botdefecten die niet inherent zijn aan de stabiliteit van de benige structuur: breuken met botdefect; wervel arthrode; tibiakoposteotomie; scheenbeen- en dijbeen fractuur; wervelkolomoperatie.