Thema artikelen

HDE Dentalscope

,
Eenvoudig en grondig onderzoek doen met de Dentalscoop voor paarden. Dit nieuwe product van HDE maakt nog eenvoudiger om een kijk te nemen in de mond van het paard.

M-VET laser therapie met MLS technologie

Een compleet nieuw veterinair apparaat voor laser therapie! M-VET bundelt de wetenschappelijke en technologische knowhow van meer dan dertig jaar ASA Onderzoek en Ontwikkeling in een nieuwe generatie therapeutische apparaten onder het merk ASA veterinary, volledig gewijd aan diergezondheid.

MLS Laser Therapie

Om snel en zonder bijwerkingen de aandoeningen die vaak voorkomen bij gezelschapsdieren, exotische dieren en paarden, effectief te kunnen behandelen, heeft ASA Laser de MLS® Lasertherapie ontwikkeld.

Happy Dog & Happy Cat

De speciale Happy Dog & Cat VET dieetvoeding is nu, bij advies van de dierenarts, direct bij de dierenarts beschikbaar.

Behandeling paardengebitten met HDE

Het behandelen van paardengebitten is de laatste 20 jaar enorm geprofessionaliseerd. Kwalitatief gereedschap zorgt voor een fijnere manier van werken en beter resultaat. Een van de meest toonaangevende Europese bedrijven is Horse Dental Equipment (HDE). Sinds 2004 ontwikkelen zij gemotoriseerd tandheelkundige apparatuur, de hoge kwaliteit biedt langdurige efficiëntie en betrouwbaarheid.