Thema artikelen

HDE Dentalscope

Eenvoudig en grondig onderzoek doen met de Dentalscoop voor paarden. Dit nieuwe product van HDE maakt nog eenvoudiger om een kijk te nemen in de mond van het paard.
19 april 2021/door Admin

M-VET laser therapie met MLS technologie

Een compleet nieuw veterinair apparaat voor laser therapie! M-VET bundelt de wetenschappelijke en technologische knowhow van meer dan dertig jaar ASA Onderzoek en Ontwikkeling in een nieuwe generatie therapeutische apparaten onder het merk ASA veterinary, volledig gewijd aan diergezondheid.
9 februari 2021/door Admin

Summertime

De vakantie begint weer! Wij hebben voor de zomermaanden een paar producten op een rij gezet. Wat is jouw zomer favoriet?
1 oktober 2020/door Admin

MLS Laser Therapie

Om snel en zonder bijwerkingen de aandoeningen die vaak voorkomen bij gezelschapsdieren, exotische dieren en paarden, effectief te kunnen behandelen, heeft ASA Laser de MLS® Lasertherapie ontwikkeld.
1 september 2020/door Admin

Floris Pharma

Floris maakt onafhankelijk en compromisloos supplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Dit resulteert in topproducten die merkbaar beter werken. 
8 juni 2020/door Admin

Happy Dog & Happy Cat

De speciale Happy Dog & Cat VET dieetvoeding is nu, bij advies van de dierenarts, direct bij de dierenarts beschikbaar.
5 mei 2020/door Admin

Flexineb

Heeft jouw paard vaak last van zijn luchtwegen? Komt het steeds weer terug? Heb je al verschillende medicatie geprobeerd? Misschien hebben wij wel dé oplossing voor jouw paard!
6 april 2020/door Admin

Magnetovital

Magneetveldtherapie of electrische celsimulatie, heeft niets met magneten te maken. De magneetveldtherapie maakt wel gebruik van hoogfrequente, pulserende magneetvelden. Op deze manier wil men het ionentransport door de wand van onze lichaamscellen vergemakkelijken.
1 maart 2020/door Admin

Versnel weefselherstel met INDIBA

INDIBA® Animal Health maakt gebruik van een constante frequentie van 448 kHz, waardoor het unieke eigenschappen heeft die het mogelijk maken thermische en subthermische effecten te genereren die weefselherstel versnellen. Deze technologie is niet alleen een effectieve therapie, maar ook een dat het welzijn genereert en de kwaliteit van leven van de dieren verbetert.
6 februari 2020/door Admin

Behandeling paardengebitten met HDE

Het behandelen van paardengebitten is de laatste 20 jaar enorm geprofessionaliseerd. Kwalitatief gereedschap zorgt voor een fijnere manier van werken en beter resultaat. Een van de meest toonaangevende Europese bedrijven is Horse Dental Equipment (HDE). Sinds 2004 ontwikkelen zij gemotoriseerd tandheelkundige apparatuur, de hoge kwaliteit biedt langdurige efficiëntie en betrouwbaarheid.
6 februari 2020/door Admin

Covid-19 Productselectie

Om als dierenarts zo goed mogelijk te blijven draaien in deze periode, hebben de meeste maatregelen al een weg gevonden in de dierenartspraktijk. Wij hebben een selectie gemaakt van fijne producten die jou in de dagelijkse gang van zaken verder kan ondersteunen.
4 februari 2020/door Admin

Onze merken uitgelicht