Thema artikelen

HDE Dentalscope

,
Eenvoudig en grondig onderzoek doen met de Dentalscoop voor paarden. Dit nieuwe product van HDE maakt nog eenvoudiger om een kijk te nemen in de mond van het paard.

M-VET laser therapie met MLS technologie

Een compleet nieuw veterinair apparaat voor laser therapie! M-VET bundelt de wetenschappelijke en technologische knowhow van meer dan dertig jaar ASA Onderzoek en Ontwikkeling in een nieuwe generatie therapeutische apparaten onder het merk ASA veterinary, volledig gewijd aan diergezondheid.

Summertime

De vakantie begint weer! Wij hebben voor de zomermaanden een paar producten op een rij gezet. Wat is jouw zomer favoriet?

MLS Laser Therapie

Om snel en zonder bijwerkingen de aandoeningen die vaak voorkomen bij gezelschapsdieren, exotische dieren en paarden, effectief te kunnen behandelen, heeft ASA Laser de MLS® Lasertherapie ontwikkeld.

Floris Pharma

Floris maakt onafhankelijk en compromisloos supplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Dit resulteert in topproducten die merkbaar beter werken. 

Happy Dog & Happy Cat

De speciale Happy Dog & Cat VET dieetvoeding is nu, bij advies van de dierenarts, direct bij de dierenarts beschikbaar.

Behandeling paardengebitten met HDE

Het behandelen van paardengebitten is de laatste 20 jaar enorm geprofessionaliseerd. Kwalitatief gereedschap zorgt voor een fijnere manier van werken en beter resultaat. Een van de meest toonaangevende Europese bedrijven is Horse Dental Equipment (HDE). Sinds 2004 ontwikkelen zij gemotoriseerd tandheelkundige apparatuur, de hoge kwaliteit biedt langdurige efficiëntie en betrouwbaarheid.

Covid-19 Productselectie

Om als dierenarts zo goed mogelijk te blijven draaien in deze periode, hebben de meeste maatregelen al een weg gevonden in de dierenartspraktijk. Wij hebben een selectie gemaakt van fijne producten die jou in de dagelijkse gang van zaken verder kan ondersteunen.

Onze merken uitgelicht